MALZEMELER
1 PAKET ODA SICAKLIĞINDA MARGARİN
1 YUMURTA AKI
1 SU BARDAĞI PUDRA ŞEKERİ
YARIM SU BARDAĞI ANTEP FISTIĞI
ALABİLDİĞİNCE UN
HAZIRLANIŞI
MARGARİN PUDRA ŞEKERİ YUMURTA AKI ANTEP FISTIĞI İYİCE KARIŞIRILIR.UN YAVAŞ YAVAŞ İLAVE EDİLİP YUMUŞAK BİR HAMUR ELDE EDİLİR.ŞEKİL VERİLİP 180 DERECEDE PİŞİRİLİR.AFİYET OLSUN..
bu tarifi arkadaşım filiz den aldım. onun diğer tariflerini demek isterseniz www.filizhane.blogspot.com a girebilirsiniz
ellerine sağlık.sevgiler arkadaşım.
YanıtlaSilmerhaba sevgili gönül kolböreği ararken buldum seni bende BURASI SAMSUN-ATAKUM iki adresimle izlemeye alıyorum senide izleyenlerime beklerim
YanıtlaSilAKDENİZE selmlar