27 Şubat 2010 Cumartesi



MALZEMELER


1 PAKET ODA SICAKLIĞINDA MARGARİN


1 YUMURTA AKI


1 SU BARDAĞI PUDRA ŞEKERİ


YARIM SU BARDAĞI ANTEP FISTIĞI


ALABİLDİĞİNCE UN






HAZIRLANIŞI


MARGARİN PUDRA ŞEKERİ YUMURTA AKI ANTEP FISTIĞI İYİCE KARIŞIRILIR.UN YAVAŞ YAVAŞ İLAVE EDİLİP YUMUŞAK BİR HAMUR ELDE EDİLİR.ŞEKİL VERİLİP 180 DERECEDE PİŞİRİLİR.AFİYET OLSUN..
 
bu tarifi arkadaşım filiz den aldım. onun diğer tariflerini demek isterseniz   www.filizhane.blogspot.com a girebilirsiniz
 

2 yorum:

  1. merhaba sevgili gönül kolböreği ararken buldum seni bende BURASI SAMSUN-ATAKUM iki adresimle izlemeye alıyorum senide izleyenlerime beklerim
    AKDENİZE selmlar

    YanıtlaSil

bunlarda ilginizi çekebilir