1 adet yufkayı dörde bölelim her böldüğümüz parrçanın uçlarından allalım biraz ve yufkayı küçük bir kasenin içine yerleştirelim ucundan aldığımmız parçayı kasenin dibine serelim ve iç malzemeyi koyalım yanlardan kıvıralım ve kaseyi ters çevirelim üzerine beşemel sosu sürelim daha sonra kaşar rendeleyelim ve pişirelim
iç malzemesi üç patates dört beş tane havuç ve bezelye haşla ve iki soğan kavur daha sonra kıyma yada kuşbaşı et arzunuza kalmış kavur ve hazırladığımız garnitürü içine koy kara biber kırmızı biber kavur içine koy
beşemel sos için 2 bardak süt 2 kaşık un bişir kırema haline gelince böreğin üstüne sür daha sonr kaşar 180 dereceli fırında pişir afiyet olsun
ellerine sağlık çok güzel olmuş..
YanıtlaSilellerine sağlık
YanıtlaSil